ik hou van

Ik ben de kunstenaar achter Amy Harper Fotografie. Ik ben ook moeder van Amia, Tyrus, Maxwell en Lavinia, en kattenmoeder van Calvin the & Hobbes, onze onhandelbare sneeuwmink bengaalse katten. In 2000 ben ik getrouwd met mijn geliefde wetenschapper Tom en sindsdien beleven we avonturen. Je vindt me in Nuenen waar we een huis uit de jaren 1860 langzaam aan het renoveren zijn.  
Het ontwikkelen van fotografie is een levenslange liefdesaffaire. Van het kijken naar mijn vader met zijn oude Vivitar toen ik piepjong was tot het kopen van mijn eigen camera in Idaho op een landgoedverkoop, ik vind plezier en expressie achter de camera.

OPGEGROEID MET KLASSIEKERS & KLASSIEKE MUZIEK

ik ben een dromer

katten

stadswandelingen

bloemen & tuinen

echte momenten

details

ouderwetse brieven

Als ouders, grootouders, vrienden en familie samenkomen om jullie huwelijk te vieren, komen verleden en toekomst samen in een moment van pure vreugde dat zich zelden herhaalt. Deze momenten verdienen het om bewaard, herinnerd en gekoesterd te worden. 

Ik geloof erin om ervoor te zorgen dat jullie trouwervaring van wereldklasse is. Ik ben gepassioneerd over het leveren van onvergetelijke kwaliteit en service omdat ik de enorme omvang van mijn werk begrijp. Mijn foto's zullen jullie helpen om het landschap van jullie liefdesverhaal steeds opnieuw te beleven.  

Ik geloof dat liefde op de eerste plaats komt. Mensen komen op de eerste plaats. Dat is uiteindelijk de reden waarom ik van alle vormen van fotografie kies voor het fotograferen van bruiloften. Dan wint de liefde.

IK GELOOF DAT HET HUWELIJK GROTER IS DAN DE TROUWDAG

MIJN FILOSOFIE